Kasvisruoka, Lisuke, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Ruohosipulipesto

Ruohosipulipeston reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 30 g ruohosipulia, hienonnettuna
    • 100 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 50 g pinjansiemeniä, paahdettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 0.75 dl oliiviöljyä
    • 1 tl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita kaikki ainesosat monitoimikoneeseen ja sekoita. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Vinkki! Käytä pastan tai grilliruokien kaverina.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET