Maissiletut paistetulla kaalilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Erilaiset suolaiset letut ovat suosittua arkiruokaa. Tässä reseptissä letut tehdään maissista ja lisukkeeksi paistetaan maukasta kaalia. Helppoa, edullista ja hyvää arkiruokaa, joka maistuu koko perheelle!

Maissiletut paistetulla kaalilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia.

Maissiletut paistetulla kaalilla

Ainesosat

30 min
4

annosta

Taikina:   
300 g maissia (valutettuna)
125 g juustoraaste
 munaa
1.5 dl maissitärkkelystä
0.5 tl leivinjauhetta
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
Paistettu kaali:   
500 g keräkaalia
2 rkl öljyä
1 tl raastettua inkivääriä
1 tl valkosipulia hienonnettuna
2 rkl japanilaista soijaa
0.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  
  

Valmistus

  1. Lisää puolet maissista yhdessä muiden taikina-ainesten kanssa tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää loput maissit ja sekoita muutama sekunti.
  2. Anna taikinan vetäytyä 15 minuuttia ja paista letut pannulla runsaassa öljyssä.
  3. Pilko kaali ja paista keskilämmöllä öljyssä muutama minuutti, kunnes kaali on saanut väriä. Lisää loput ainesosat ja paista vielä muutama minuutti.
  4. Jaa pannukakut eväsrasioihin, lisää päälle kaalia ja viimeistele kastikkeella.

Vinkki: Tarjoile pannukakkujen kanssa chili-limekastiketta.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi