Kasvisruoka, Arkiruoka

Maissiletut paistetulla kaalilla

Maissiletut paistetulla kaalilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste – fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • Taikina:
    • 300 g maissia (valutettuna)
    • 125 g juustoraaste
    • 4 munaa
    • 1,5 dl maissitärkkelystä
    • 0,5 tl leivinjauhetta
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • Paistettu kaali:
    • 500 g keräkaalia
    • 2 rkl öljyä
    • 1 tl raastettua inkivääriä
    • 1 tl valkosipulia hienonnettuna
    • 2 rkl japanilaista soijaa
    • 0,5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia

    Valmistus

    Lisää puolet maissista yhdessä muiden taikina-ainesten kanssa tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Lisää loput maissit ja sekoita muutama sekunti. Anna taikinan vetäytyä 15 minuuttia ja paista letut pannulla runsaassa öljyssä.

    Pilko kaali ja paista keskilämmöllä öljyssä muutama minuutti, kunnes kaali on saanut väriä. Lisää loput ainesosat ja paista vielä muutama minuutti.

    Jaa pannukakut eväsrasioihin, laita päälle kaalia ja viimeistele kastikkeella.

    Vinkki: Tarjoile pannukakkujen kanssa chili-limekastiketta.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET