Halloumi-kikhernepata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Halloumi-kikhernepadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Vegetaarinen halloumi-kikhernepata sisältää paljon proteiinia

Ainesosat

30
4

annosta

3 rkl oliiviöljyä
 keltainen sipuli, hienonnettuna
 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
2 rkl tomaattipyreetä
 käyttövalmiita kikherneitä
 halloumi-juustoa
 vihreä kesäkurpitsa
 keltaista paprikaa
 tomaattimurskaa
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  tuoreita yrttejä, hienonnettuna
  suolaa ja mustapippuria
  
  
  

Valmistus

  1. Huuhtele kikherneet siivilässä, valuta hyvin. Kuutioi halloumi-juusto, kesäkurpitsa ja paprikat noin 1*1 cm kuutioiksi.
  2. Kuumenna ruokalusikallinen öljyä kattilassa. Lisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Kuullota muutama minuutti miedolla lämmöllä.
  3. Lisää tomaattipyree, kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota minuutti, jonka jälkeen lisää tomaattimurska ja fondi. Anna kiehua 10 min.
  4. Halutessasi voit ohentaa keittoa vedellä.
  5. Paista kuutioitua halloumi-juustoa oliiviöljyssä. Lisää halloumi ja kikherneet muiden ainesten joukkoon kattilaan. Anna kiehua 10 min, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. Ripottele päälle tuoreet yrtit ja tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi