Kasvisruoka, Lisuke

Grillattu halloumi kurpitsansiemenillä

Grillattu halloumi kurpitsansiemenillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

30 min

Skickat!

Ainesosat

  • 8 siivua halloumi-juustoa, noin 1 cm paksuisina siivuina
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl kurpitsansiemeniä, paahdettuna
  • 2 dl salaattisekoitusta, esim. baby leaf
  • 4 rkl granaattiomenan siemeniä
  • Kastike
  • 3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 tl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita rypsiöljy, viinietikka, hunaja ja fondi keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Sivele halloumi-viipaleiden päälle oliiviöljyä, grillaa kuumalla lämmöllä 30 sekuntia molemmilta puolilta.
  3. Nosta grillatut halloumi-juustot tarjoiluastiaan salaattisekoituksen päälle, lisää kurpitsansiemenet ja granaattiomena. Viimeistele kastikkeella!

SISÄLTYVÄT TUOTTEET