Burnt ends -kukkakaali

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattu kukkakaali ”burnt ends” BBQ-kastikkeella grillataan pikaisesti kullanruskeaksi ja se sopii tarjoiltavaksi alkupalana tai lisukkeena monen kesäisen grilliruoan kanssa.

Burnt ends -kukkakaali -reseptissä suosittelemme käyttämään BBQ-kastikkeeseen Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Kasvisfondia.

Burnt ends -kukkakaali

Ainesosat

n. 30 min
4

annosta

 iso kukkakaali
  Itse tehty BBQ-kastike tai kaupan valmis

Valmistus

  1. Huuhtele kukkakaali, leikkaa nuput irti kannasta ja keitä niitä muutama minuutti.
  2. Valuta vesi pois ja mausta muutamalla ruokalusikallisella BBQ-kastiketta.
  3. Levitä kukkakaali grillipellille ja grillaa kovalla lämmöllä, kunnes kukkakaalit ovat saanet kullanruskean värin.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi