Kastike

Yrtti-sinappikastike

Yrtti-sinappikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 tl valkoviinietikkaa
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 2 dl maustamatonta rahkaa
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • 1 tl dijon-sinappia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Laita salottisipuli pieneen kattilaan, lisää viinietikka, fondi ja 2 rkl vettä. Anna kiehua kunnes kaikki neste on haihtunut. Anna jäähtyä.
    2. Sekoita salottisipulit, rahka, rakuuna ja sinappi yhteen. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET