Sinappi-piparjuurikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sinappi-piparjuurikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Mausteinen sinappi-piparjuurikastike sopii täydellisesti kalaruokiin! Raikkaan kastikkeen maku viimeistellään valkoviinillä ja Kalafondilla.

Ainesosat

4

annosta

1 kpl salottisipulia
1 rkl oliiviöljyä
1 dl valkoviiniä
1 dl kuohukermaa
 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
2 rkl karkeajyväistä sinappia
50 g voita
  suolaa
  valkopippurijauhetta
  persiljaa
20 g tuoretta piparjuurta maun mukaan

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna salottisipuli.
  2. Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää valkoviini ja kuumenna. Kaada joukkoon kerma ja fondi, hauduta muutaman minuutin ajan. 
  3. Sekoita kastikkeeseen sinappi. Vatkaa voi joukkoon. 
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Suikaloi persilja ja raasta piparjuuri, yhdistä. Ripottele kastikkeen päälle tarjoiltaessa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 10 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi