Kastike

Dijonaise

Dijonaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1.5 rkl dijon-sinappia
    • 1.5 rkl karkeaa dijon-sinappia
    • 1 kpl kananmunan keltuaisia
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • 2 dl ruokaöljyä
    • 1.5 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistus

    1. Mittaa sinappi, keltuaiset ja hunaja kulhoon. Vispaa öljy ohuena nauhana ainesten joukkoon samalla hyvin sekoittaen pehmeäksi kastikkeeksi. Mausta fondilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET