Kastike

Avokadokastike

Avokadokastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    5 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 dl crème fraichea
    • 2 kypsää avokadoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Halkaise avokado, poista kivi ja kaiverra hedelmäliha ulos. Laita kulhoon.
    2. Soseuta kaikki ainesosat tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
    3. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET