Kana-nuudeli-gyozanyytit ja seesamikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
4
annosta
32 kpl gyoza-taikinalevyjä
1 kpl kananmunia
2 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 dl vettä
BROILERINJAUHELIHA
125 g tuoreita broilerinreisiä
50 g lasinuudelia, keitettynä
2 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
50 g kiinankaalia
35 g inkivääriä, paloina
1 kpl valkosipulinkynsiä
suolaa ja pippuria
SEESAMIKASTIKE
1 tl seesamiöljyä
2 rkl riisiviinietikkaa
tl sokeria
tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
Valmistus
Sekoita jauhelihaan kaikki raaka-aineet nuudelia lukuunottamatta.
Lisää fondi veteen, laita sivuun.
Pätki nuudelit 1 cm pituisiksi paloiksi ja sekoita jauhelihamassaan, lisää suola ja pippuri.
Kuumenna paistinpannu ja paista jauhelihasta koepala. Maista.
Lisää halutessasi suolaa ja pippuria jauhelihamassaan. Yhdistä kastikkeen ainesosat ja anna sen vetäytyä 30 minuuttia.
Vatkaa kananmuna rikki voitelua varten.
Laita teelusikalla nokare jauhelihaa jokaiselle taikinalevylle, sivele reunat kananmunalla.
Sulje gyoza-nyytti ja käännä reunat viidesti.
Jatka samoin valmistaksesi kaikki gyoza-nyytit.
Ruskista nyyttien toinen puoli kullanruskeaksi kuumalla pannulla. Kaada sitten fondi-vesi pannulle, laita kansi päälle ja anna nyyttien kypsyä höyryssä noin 3-4 min.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.