KANA
- Paloittele kana seuraavasti: Reidet jaetaan kahteen osaan, siivet tavalliseen tapaan. Rintafile leikataan rintaluusta irti ja jaetaan kahteen osaan.
- Laita kananlihat suureen kattilaan. Lisää niin paljon vettä, että lihat peittyvät. Kuumenna ja kaada vesi pois. Huuhtele lihat ja laita ne takaisin puhdistettuun kattilaan.
- Laita lihojen joukkoon valkoviini ja fondi ja niin paljon vettä, että lihat peittyvät. Kuumenna ja pienennä lämpöä. Jatka keittämistä pienellä lämmöllä.
- Paloittele herkkusienet ja laita pataan. Leikkaa fenkoli neljään osaan ja lisää pataan. Kuori sipulit ja lisää pataan. Keitä pienellä lämmöllä noin 35 min.
- Nosta lihapata kattilasta ja laita syvään kulhoon. Suurusta liemi pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike kananpalojen päälle. Koristele persiljalla.
Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja gremolataa.