Uunilohi lehtikaalisalaatilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Uunilohi lehtikaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Äyriäiskeitto yrteillä ja krutongeilla

Ainesosat

40
6

annosta

 kg ruodotonta lohifileetä
1 dl auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä, hienonnettuna
Glaseeraus:   
 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
 dl omenamehua
1 dl ketsuppia
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl Mrs Cheng's japanilaista soijakastiketta
 dl omenasiiderietikkaa
1 dl fariinisokeria
Lehtikaalisalaatti:   
250 g lehtikaalia (ilman paksuja lehtiruoteja), revittynä
2 rkl sitruunamehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl rypsiöljyä
1 dl granaattiomenan siemeniä
Fetakastike:   
 dl maustamatonta jogurttia
200 g fetajuustoa
1 rkl hunajaa
 rkl sitruunamehua

Valmistus

1.Sekoita kaikki glaseerauskastikkeen aineksen keskenään. Maista ja tarkista, että maku on vahva, mutta tasapainoinen.
2.Sivele lohifilee glaseerauskastikkeella ja paista uunivuoassa 200 asteessa noin 15-20 min.
3.Sekoita kaikki kaalisalaatin ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita voimakkaasti, niin että lehtikaali hieman pehmenee.
4.Sekoita kaikki fetakastikkeen ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
5.Tarjoile lohi vastapaistettuna, kaalisalaatin ja herkullisen fetakastikkeen kanssa!

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi