Perunaohukaiset ja sitruuna-crème fraîche

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Perunaohukaiset ja sitruuna-crème fraîche -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ylijääneitä perunoita? Ilmavat ja pinnalta rapeat perunaohukaiset maistuvat herkulliselle sitruunaisen ranskankerman ja katkarapujen kanssa.

Ainesosat

4

annosta

150 g jauhoperunoita keitettynä ja survottuna
1 kpl kananmunia
1 kpl kananmunan valkuaisia
1 dl kermaa
 dl crème fraîchea
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl voita, paistamiseen
1 kpl sitruunaa
2 dl crème fraîchea
1 rkl dijon-sinappia
  suolaa ja pippuria
  sokeria
200 g katkarapuja
  erilaisia ituja
  

Valmistus

  1. Vatkaa keltuaiset, kerma, crème frâiche, jauhot ja mausteet sekä fondi tasaiseksi taikinaksi.
  2. Sekoita joukkoon keitetyt, jäähtyneet ja survotut perunat.
  3. Vispaa valkuaiset sekaisin ja lisää taikinaan. Paista letut voissa.
  4. Pese sitruuna ja raasta kuori.  Halkaise sitruuna ja paahda kuumalla pannulla leikkauspinta alaspäin. Sitruunan paahtaminen tuo esiin sitruunan täyteläisen maun.
  5. Purista sitruunamehu kuoriraasteeseen ja jätä maustumaan.
  6. Vispaa crème frâiche ja lisää sitruunamehu ja -kuori joukkoon.
  7. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja dijon-sinapilla.
  8. Tarjoa ohukaiset katkarapujen, sitruunaisen creme fraichen sekä itujen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi