Maustettu uunilohi kaalisalaatilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maustettu uunilohi kaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Kalafondia.
Valkosipulilla

Ainesosat

30
4

annosta

 lohifilee noin 600 g
2 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl persiljaa, hienonnettuna
1 tl Touch of Taste Kalafondia
2 tl sitruunankuorta, raastettuna
  suolaa ja mustapippuria
Coleslaw-kaalisalaatti:   
400 g valkokaalia, ohueksi siivutettuna
1 dl crème fraichea
 dl majoneesia
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna
  
  

Valmistus

  1. Laita voi, öljy, valkosipuli, fondi ja sitruunankuori pieneen kattilaan. Anna kiehahtaa. Sekoita joukkoon persilja. Sivele seos lohifileen päälle.
  2. Mausta lohi suolalla ja mustapippurilla. Paista uunissa 150 asteessa noin 20 min.
  3. Sekoita kaali, crème fraiche, majoneesi, fondi ja tilli kulhossa sekaisin. Sekoita niin, että kaali hieman pehmenee.
  4. Tarjoile valmis lohi yhdessä kaalisalaatin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi