Lohipasta herneillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohipasta herneillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Täyteläinen lohipasta saa väriä ja raikkautta vihreistä herneistä sekä lehtipersiljasta. Mausta nopea pastaruoka Kalafondilla.

Ainesosat

15
4

annosta

4 annosta keitettyä pastaa
200 g tuoretta lohta
2 rkl rypsiöljyä
100 g vihreitä herneitä
2 dl crème fraichea
1 rkl Touch of Taste Kalafondia
1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
  suolaa ja mustapippuria
1 dl lehtipersiljaa, hienonnettuna
  
  

Valmistus

  1. Kuutioi lohi. Kuumenna öljy tilavassa paistokasarissa. Paista lohikuutioita muutama minuutti, lisää herneet ja pasta.
  2. Sekoita joukkoon fondi ja crème fraiche. Anna kaiken lämmetä. Kastiketta voi tarvittaessa ohentaa muutamalla rkl vettä.
  3. Sekoita joukkoon juustoraaste, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Viimeistele pasta tuoreella lehtipersiljalla.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi