Lohipannu

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohipannu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
lax

Ainesosat

noin 20 minuuttia
4

annosta

 lohta
2 rkl rypsiöljyä
2 kpl salottisipulia
3 dl ruokakermaa
1 rkl Bong Touch of Taste kalafondia
50 g parmesaaniraastetta
1 rkl sitruunamehua
  Suolaa ja pippuria
  Muussattuja perunoita ja salaattia tarjoiluun
  
  

Valmistus

  1. Viipaloi sipuli ohueksi, pyyhi lohen pinta.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Ruskista lohi molemmin puolin korkeareunassa paistinpannussa öljyssä sipulin kanssa.
  4. Lisää kerma, fondi, sitruunamehu ja puolet juustosta.
  5. Kiehauta, ripottele päälle loput juustosta ja paista uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
  6. Tarjoile lohi muhennettujen perunoiden ja salaatin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi