Lohikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Herkullisen täyteläinen lohikeitto valmistuu myös ilman perunaa. Keitto saa makunsa palsternakasta

Ainesosat

25
4

annosta

600 g lohta
 salottisipulia, hienonnettuna
 pientä palsternakkaa kuorittuna ja kuutioituna
2 rkl voita
2 rkl Touch of Taste Kalafondia
5 dl täysmaitoa
3 dl kermaa
 tl valkoviinietikkaa
  pinaattia
 tomaatti, kuutioituna
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuullota sipulia ja palsternakkaa kattilassa voissa muutama minuutti. Lisää maito, kerma ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 min tai kunnes palsternakka on pehmeää
  2. Lisää lohikuutiot ja anna kiehua hieman kasaan.
  3. Ota kattila pois liedeltä. Mausta fondilla, viinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  4. Laita kattila takaisin liedelle ja keitä kunnes lohi on kypsää.
  5. Tarjoile lohikeitto höyryävänä syviltä lautasilta. Viimeistele tuoreella pinaatilla ja tomaatilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
1
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi