Joulu, Kasvisruoka, Lisuke

Lehtikaalisalaatti

Lehtikaalisalaatti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 10

    20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • Salaatti:
    • 200 g lehtikaalia
    • 1 appelsiini
    • 1 omena
    • 0,5 dl paahdettuja kurpitsansiemeniä
    • Kastike:
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl juoksevaa hunajaa
    • 2 rkl puristettua sitruunan mehua
    • 1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • Suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    10 hlö, buffet

    Sekoita kastikkeen ainesosat keskenään ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    Huuhtele lehtikaali ja revi lehdet irti varresta pienempiin osiin.

    Laita lehtikaalin lehdet kulhoon ja kaada joukkoon kastike. Sekoita ja kääntele, niin että kastike sekoittuu tasaisesti lehtikaalin joukkoon.

    Kuori ja pilko appelsiini ja omena. Lisää ne sekä paahdetut kurpitsansiemenet kulhoon ja tarjoile rapea salaatti joulupöydässä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET