Haudutettu, sinappihunnutettu juuriselleri

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Haudutettu, sinappihunnutettu juuriselleri -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Haudutettu

Ainesosat

2
4

annosta

Juuriselleri   
 g juuriselleriä, puhdistettuna ja kuorittuna
3 rkl Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
3 kpl laakerinlehtiä
 tuoretta timjamia
 tl nestemäistä savuaromia
Kuorrutus   
 kananmuna
3 rkl hunajaa
4 rkl sinappijauhetta, esim. Coleman's
 dl korppujauhoja
1 rkl perunajauhoja
  
  
  
  

Valmistus

Juuriselleri:

  1. Laita selleri pienehköön kattilaan ja lisää fondi, mausteet ja nestemäinen savuaromi.
  2. Lisää vettä sen verran, että selleri peittyy (n. 1,5 l).
  3. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen noin 1,5 tuntia, kunnes selleri on läpeensä pehmeä.
  4. Ota selleri pois vedestä ja anna sen jäähtyä.

Kuorrutus:

  1. Yhdistä sinappijauhe, muna, hunaja sekä korppujauhot tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
  2. Kuivaa sellerin pinta hyvin ja puuteroi perunajauholla.
  3. Levitä sinappitaikina sellerin pinnalle. Ripottele korppujauhoja vielä pinnalle ja ruskista uunissa 200° C:ssa noin 10-15 minuuttia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi