Jauhelihakastike, arkipäivä – Bolognese

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Nopea jauhelihakastike arkipäivään on koko perheen suosikki! Tomaattinen kastike viimeistellään Vasikanfondilla ja tarjotaan pastan kanssa.

Jauhelihakastike, arkipäivä – Bolognese -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.

Jauhelihakastike, arkipäivä - Bolognese

Ainesosat

30 min
4

annosta

400 g jauhelihaa
1 kpl keltasipulia
1 kpl porkkanaa
1 kpl valkosipulinkynsiä
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl tomaattipyreetä
400 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
2 tl oreganoa, kuivattua
1 mm timjamia, kuivattua
1 kpl laakerinlehtiä
  Maun mukaan rouhittua mustapippuria
  
  
  

Valmistus

  1. Hienonna sipuli ja porkkana niin hienoksi kuin saat. Kuullota pehmeäksi oliiviöljyssä, älä ruskista.
  2. Hienonna joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää mausteet. Kuullota vielä minuutin ajan.
  3. Lisää jauheliha vähän kerrallaan ruskistumaan, kerralla laitettaessa jauheliha alkaa kiehumaan.
  4. Lisää tomaattipyree ja sekoita.
  5. Lisää Vasikanfondi, vesi ja tomaattimurska.
  6. Anna kiehua hiljalleen kannen alla vähintään 20 minuuttia.
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
45 min, josta 35 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi