Jälkiruoka

Grillatut persikat vadelmamelballa

Grillattujen persikoiden reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 suurta ja kypsää persikkaa, nektariinia tai päärynää
    • 2 rkl ruokosokeria
    • 2 dl vadelmia
    • 2 rkl juoksevaa hunajaa
    • 4 palloa vaniljajäätelöä

    Valmistus

    1. Halkaise persikat, nektariinit tai päärynät. Poista kivet tai siemenkodat.
    2. Ripottele sokeria hedelmän leikkuupinnalle.
    3. Laita vadelmat ja hunaja kattilaan, kiehauta ja siirrä sivuun.
    4. Grillaa valitsemasi hedelmät grillissä, kunnes ne saavat kauniin värin.
    5. Nosta grillatut hedelmät lautasille. Lisää pallo vaniljajäätelöä ja viimeistele lämpimällä vadelmamelballa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET