Hasselbackan perunat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hasselbackan perunoiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Hasselbackan perunat ovat klassinen ruotsalainen perunalisuke. Nämä perunat sopivat juhlavallekin aterialle ja ovat mukavaa vaihtelua lohkoperunoille.

Ainesosat

45
4

annosta

12  jauhoista perunaa
3 rkl voita
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 dl korppujauhoja

Valmistus

  1. Pese ja harjaa perunat huolellisesti. Leikkaa perunoihin ohuita viiltoja siten, että viillot eivät ulotu pohjaan asti.
  2. Paista perunoita uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  3. Sulata voi ja sekoita joukkoon fondi.
  4. Ripottele perunoiden päälle korppujauhot ja voi. Paista perunoita vielä 10 min 175 asteessa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi