Crème Brulee, paahtovanukas

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Crème Bruleen eli paahtovanukkaan reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Crème brûlée eli paahtovanukas on klassinen ranskalainen jälkiruoka

Ainesosat

4

annosta

3 dl kuohukermaa
1 dl maitoa
  vaniljatankoa
70 g sokeria
4 kpl kananmunan keltuaisia
  ruokosokeria
  tuoreita marjoja
  vadelmasorbettia

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 100 °C:seen.
  2. Mittaa kattilaan kerma, maito, vaniljatanko ja sokeri, kuumenna. Anna hautua 5 min. tai mielellään yön yli. Lisää maustuneeseen seokseen keltuaiset.
  3. Täytä seoksella annosvuoat, peitä kelmulla. Laita uuniin noin 40 minuutiksi tai kunnes massa on lähestulkoon hyytynyt. Ota vuoat pois uunista, anna levätä muutama tunti ennen tarjoamista. 
  4. Ripottele vuokien pinnalle ohut kerros raakasokeria ja polta sokeri esim. uunissa grillivastuksilla tai liekkipuhaltimella, kunnes sokeri on karamellisoitunut. 
  5. Tarjoa lisäksi vaikkapa tuoreita marjoja ja vadelmasorbettia. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi