Tulinen broilerimureke

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Helppo ja herkullinen broilerimureke saa ihanaa potkua chilitahnasta. Mausta Touch of Taste Kanafondilla, mangochutneyllä ja valkosipulilla ja tarjoile kermakastikkeen ja perunoiden kera.

Tulinen broilerimureke -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.

Tulinen broilerimureke

Ainesosat

90 min
4

annosta

1.25 dl täysmaitoa
1 kpl kananmunia
1 tl sambal oelekia (lisää vähän kerrallaan, ettei tule liian tulista
1 kpl valkosipulin kynsiä, hienonnettuna
1 kpl sipulia, pilkottuna
0.5 dl mango chutneyta
2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
0.5 dl korppujauhoja
600 g broilerinjauhelihaa
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset broilerinjauhelihaa lukuunottamatta kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä ja turvota noin 10 min.
  2. Yhdistä turvotetut ainekset jauhettuun lihaan, sekoita huolellisesti tasaiseksi. Pidä taikina kylmänä.
  3. Koepaista pieni määrä, tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita. (Ethän maista broileria kypsentämättömänä.)
  4. Voitele tai öljyä uuninkestävä vuoka ja muotoile massasta mureke vuokaan.
  5. Paista uunissa 160°C:ssa noin 60 min. Anna murekkeen levätä hetki ennen tarjoamista.
  6. Tarjoa lisäksi kermakastiketta ja keitettyjä perunoita.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 50 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi