Benedictin munat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Eggs Benedict eli Benedictin munat ovat klassinen brunssiruoka, jossa uppomunat tarjoillaan hollandaise-kastikkeen kanssa rapean leivän päältä.

Benedictin munat -reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman.

Benedictin munat

Ainesosat

4

annosta

Uppomuna:   
1.5 rkl etikkaa, 24 %
4 kpl kananmunia
Tarjoiluun:   
4 kpl hapanleipäviipaleita
1 kpl tomaattia
  maun mukaan lehtiselleriä
  Tilli-hollandaisea

Valmistus

Uppomuna:

  1. Kiehauta etikalla maustettu vesi ja anna sen poreilla.
  2. Riko muna kuppiin. Valmista munat yksi kerrallaan.
  3. Pyöräytä lusikalla veteen pyörre ja anna munan liukua pyörteiseen veteen. Hauduta n. 4-5 min
  4. Nosta kypsä muna vedestä reikäkauhalla ja anna valua.

 

Paahtoleipä:

  1. Paahda hapanleipäviipale.
  2. Laita leivälle kasviksia.
  3. Aseta uppomuna kasvisten päälle.
  4. Lusikoi hollandaisekastiketta pinnalle. Reseptin löydät täältä!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi