30 minuutin Pannulasagne

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
30 minuutin LASAGNE ja vielä ilman pilkkomista! Pannulasagne, joka on maustettu Häränlihafondilla, on todella helppo ja herkullinen vaihtoehto, kun kaipaat arjen ruoanlaittoon vaivattomuutta ja enemmän makua.

Pannulasagne –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

30 minuutin pannulasagne

Ainesosat

30 min
4

annosta

100 g lasagnelevyjä
400 g jauhelihaa
1 rkl sipulijauhetta
0.5  ruukkua basilikan lehtiä
1 tl suolaa
1 tl hunajaa
0.5 tl mustapippuria ja valkopippuria
2 tl oreganoa
1 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
600 g tomaattimurskaa
2 dl vettä
100 g juustoraastetta

Valmistus

  1. Paista jauheliha ja lisää mausteet, tomaattimurska, basilika, hunaja, Häränlihafondi ja vesi. Sekoita ja anna tekeytyä hetki. 
  2. Pilko lasagnelevyt ja asettele yksitellen joukkoon. Laita kansi tai folio päälle ja hauduttele 15 min. Laske levyn lämpötilaa, jotta se ei pala ja sekoittele välillä. 
  3. Ripottele päälle juustoraaste ja hauduttele vielä 5-10min kannen alla. 
  4. Tarkista vielä suola ja nauti. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 45 min uunissa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 2 h
arvosana (0)
0.0/5
Noin 30 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi