Kanakebabpata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tämä kanakebabpata on täydellinen arjen pelastaja: proteiinipitoinen, nopea ja täynnä makua! Paprika-chili crème fraiche tuo sopivasti potkua, ja Bong Touch of Taste Kanafondi viimeistelee maun. Tarjoile riisin tai pastan kanssa. Täydellinen myös eväsrasiaan!

Kanakebabpata – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Kanakebabpata

Ainesosat

20 min
4

annosta

600 g kanakebab-suikaleita
 keltainen sipuli, hienonnettuna
 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
4 dl paprika-chili crème fraichea
2 dl ruokakermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 rkl oliiviöljyä
  Tuoretta persiljaa
  Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  Keitettyä riisiä tarjoiluun

Valmistus

  1. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli, kunnes ne pehmenevät. Siirrä sivuun.
  2. Lisää kanakebab pannulle ja paista, kunnes se saa kauniin värin.
  3. Lisää sipulit takaisin pannulle, kaada joukkoon fondi, crème fraiche ja ruokakerma. Anna kiehua 5–10 minuuttia.
  4. Mausta suolalla, pippurilla ja tarvittaessa lisäfondilla.
  5. Viimeistele tuoreella persiljalla ja tarjoile riisin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi