Murskatut perunat valkosipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vesi herahtaa kielelle näistä valkosipulin tuoksuisista murskatuista perunoista, jotka on maustettu aavistuksella kasvisfondia. Mahtava lisuke niin lihalle kuin kalallekin.

Murskatut perunat valkosipulilla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia.

Murskatut perunat valkosipulilla

Ainesosat

n. 30 min
4

annosta

1 kg perunaa
4 rkl öljyä (rypsi tai oliivi)
 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu

Valmistus

  1. Aseta uuni 250 asteeseen.
  2. Keitä perunat kuorineen lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Kaada vesi pois ja anna perunoiden jäähtyä.
  4. Nosta perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Painele perunat lusikalla tai vastaavalla litteiksi niin, että ne hajoavat.
  5. Kaada öljy pieneen kulhoon, purista joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää lopuksi Kasvisfondi.
  6. Sivele perunat maustetulla öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Paista perunoita uunissa n. 20 minuuttia, kunnes ne saavat väriä ja hieman rapeutta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (1)
5.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi