Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Ainesosat
4
annosta
700 g peuranselkää
2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
200 g erilaisia sieniä
6 kpl salaattisipulia
1 dl hoisin-kastiketta
2 rkl balsamicoviinietikkaa
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
1 dl vettä
Valmistus
Leikkaa liha tasakokoisiksi, säännöllisiksi paloiksi. Sivele palat öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Paista tai grillaa lihat haluttuun paistoasteeseen.
Laita voi kattilaan ja valmista sipuli ja sienet. Anna niiden paistua muutama minuutti ja lisää sitten joukkoon hoisin-kastike, viinietikka, fondi ja vesi. Kuumenna ja lisää liha joukkoon.
Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarkista maku, lisää halutessasi fondia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.