Glaseeratut aasialaiset ribsit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Aasialaisittain glaseeratut ja mehevät ribsit maustetaan kiinalaisella hoisin-kastikkeella, japanilaisella soijalla, chilitahnalla, sitruunalla, ruokosokerilla sekä Luomu Kasvisfondilla. Anna lihan maustua kunnolla ja paista mureaksi uunissa!

Glaseeratut aasialaiset ribsit –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia.

Glaseeratut aasialaiset ribsit

Ainesosat

n. 2,5 h
4

annosta

1 kg paksuja ribsejä eli porsaan kylkipaloja
Glaseerauskastike:   
0.5 dl japanilaista soijakastiketta
0.5 dl hoisin-kastiketta
2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 rkl sitruunamehua
1 rkl ruokosokeria

Valmistus

  1. Sekoita kaikki glaseerauksen ainekset keskenään ja hiero glaseeraus ribseihin. Anna lihan maustua vähintään 1 tunti.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Paista uunissa 150 asteessa noin 1,5 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja irtoaa luista.
  4. Valele kypsä liha valuneella paistinliemellä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 1,5 h
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi