Touch of Bibimbap -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste –fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Ainesosat
45
4
annosta
400 g naudanlihaa suikaloituna
2 rkl japanilaista soijakastiketta
1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
1 rkl öljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
suolaa ja pippuria
Kurkkusalaatti
15 tuoretta kurkkua
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 tl riisiviinietikkaa
1 tl sokeria
1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
Marinoidut idut
200 g tuoreita pavun ituja, ryöpättynä
tl valkosipulia, hienonnettuna
1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
1 rkl sweet chili -kastiketta
Valmistus
Sekoita soijakastike, Touch of Taste Asian Red and Hot -fondi, öljy ja seesaminsiemenet suikaloidun naudanlihan kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla, anna marinoitua 20 minuuttia.
Viipaloi kurkku ohuelti ja sekoita sen joukkoon muut kurkkusalaatin ainekset. Mausta fondilla.
Valmista marinoidut idut yhdistämällä kaikki ainekset, mausta fondilla.
Kuumenna wok-pannu ja paista naudanliha nopeasti kuumalla pannulla. Tarkista maku.
Tarjoile wokattu liha höyryävän kuumana keitetyn riisin, paistetun kananmunan, kurkkusalaatin ja marinoitujen itujen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.