Punaviinimarinadi grillaukseen

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Punaviinimarinadi grillaukseen -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Punaviinimarinadi antaa ruoalle kauniin punertavan sävyn. Marinoinnin jälkeen siitä kannattaa keittää herkullinen kastike grilliruoan lisukkeeksi.

Ainesosat

4

annosta

2 dl punaviiniä
2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
1 rkl tomaattipyrettä
2 rkl rypsiöljyä
1 kpl punasipulia, pilkottuna
1 dl juuriselleriä, suikaloituna
2 kpl laakerinlehtiä
2 rkl timjamia, hienonnettuna
 tl mustapippuria, murskattuna
  
  

Valmistus

  1. Yhdistä kaikki marinadin ainekset.
  2. Laita liha joukkoon ja anna marinoitua vähintään neljä tuntia. 
  3. Ota liha pois marinadista. Siivilöi marinadi ja kuumenna, anna kuohua ja vaahdota kunnolla. Keitä kokoon kastikkeeksi.  
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi