annosta
1. Sekoita öljy, viinietikka ja 1 rkl fondia yhteen.
2. Laita kurpitsa uuninkestävään vuokaan.
3. Pirskottele päälle mausteöljy ja mausta vielä valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
4. Paahda kurpitsa uunissa 200°C:ssa noin 20-25 minuuttia.
5. Kun kurpitsa on pehmentynyt, ota pois uunista ja laita vadille. Ripottele päälle persiljaa.
1. Ryöppää selleri nopeasti kuumassa vedessä ja jäähdytä.
2. Yhdistä selleri, saksanpähkinät ja cremé fraîche. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
3. Annostele sellerisalaattia kurpitsalle.
4. Tarjoa halutessasi yhdessä ilmakuivatun kinkun kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.