Kantarelli-kanapé

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kantarelli-kanapé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Hurmaava alku- tai cocktailpala syksyn juhliin. Rapea crostini täydentää kantarellien herkkää makua huomiota varastamatta. Koristele puolukoilla!

Ainesosat

10

annosta

1 l tuoreita kantarelleja
2 dl kuohukermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
2 rkl voita
  suolaa ja pippuria
  crostineja (1 pussi)
  
  

Valmistus

  1. Puhdista kantarellit huolellisesti ja revi pienemmiksi paloiksi. 
  2. Paista voissa paistinpannulla. 
  3. Lisää kerma ja anna kiehua. 
  4. Lisää fondi ja mausta suolalla ja pippurilla. 
  5. Jaa kantarellit crostinien päälle, koristele persiljalla tai puolukoilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
10
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi