Tilli-hollandaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Ainesosat
4
annosta
300 g voita
3 kpl kananmunan keltuaisia
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
suolaa ja valkopippuria
Valmistus
Sulata voi kattilassa, älä anna sen ruskistua.
Anna voin seistä hetken rauhassa, jotta se pääsee erottumaan vesi- ja rasvakerroksiin. Rasvaosa nousee ylös pinnalle ja vesiosa laskeutuu pohjalle.
Kaada varoen rasvaosa kattilaan ja heitä pois samea vesiosa.
Lämmitä rasva 60 °C:seen.
Vatkaa yhteen keltuaiset ja sitruunamehu vesihauteessa täyteläisen paksuksi. Huom! Enintään 65 °C:iseksi!
Ota kattila pois liedeltä.
Lisää voi varovasti ohuena nauhana keltuaismassaan samalla koko ajan vatkaten. Lisää voi ensin tilkka kerrallaan ja myöhemmin voit lisätä voita enemmän ja nopeammin.
Mausta kastike fondilla ja hienonnetulla tuoreella tillillä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.