annosta
1. Sulata kuumassa padassa voi ja ruskista jauheliha sekä pekoni, sipuli ja selleri.
2. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, fondi ja yritit. Anna kiehua hiljalleen 20 min.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku, lisää halutessasi fondia.
1. Kaada maito kattilaan ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen.
2. Sekoita vehnäjauhot kylmään veteen.
3. Sekoita jauho-vesiseos kuumaan maitoon ja hauduta 5 min. koko ajan sekoittaen.
4. Ota kattila liedeltä ja sulata juustoraaste joukkoon. Älä keitä kastiketta enää juuston lisäämisen jälkeen.
5. Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.
6. Lado uuninkestävään vuokaan vuorotellen kastikkeita ja lasagnelevyjä.
7. Ripottele päälle parmesaaniraastetta ja paista uunin alatasolla 225°C:ssa noin 40 minuuttia.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.