Herkkuperunoita uunissa omenan ja tuoremakkaran kanssa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkkuperunoita uunissa omenan ja tuoremakkaran kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
Herkkuperunoita uunissa omenan ja tuoremakkaran kanssa

Ainesosat

noin 40 minuuttia
4

annosta

1 rkl oliiviöljyä
2 rkl siirappia, mieluiten vaahterasiirappia
1 nippu tuoretta timjamia
1 tl kuminansiemeniä
2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl Bong Touch of Taste kana- tai kasvisfondia
800 g herkkuperunoita
2 kpl punasipulia
2 kpl hapanta omenaa
 g (8kpl) tuoremakkaraa, esim. salsiccia
  

Valmistus

  1. Huuhtele ja harjaa perunat huolellisesti ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi.
  3. Yhdistä öljy, siirappi, fondi, etikka ja mausteet kulhossa.
  4. Käännä perunat ja sipulit seoksessa, mausta suolalla ja pippurilla varmistaen, että kaikki on maustunut kunnolla.
  5. Laita kasvikset uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa 180 asteessa 20 minuuttia.
  6. Huuhtele ja siisti omenat ja leikkaa ne lohkoiksi.
  7. Ota vuoka uunista, sekoita ja lisää omenat ja makkarat.
  8. Jatka paistamista uunissa 180 asteessa vielä 20 minuuttia.
  9. Ruoka on valmis, kun perunat ovat pehmeitä ja kaikki on saanut kauniin värin.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 90 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi