Kermaisen kalapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
15
4
annosta
250 g lohifileetä
200 g turskafileetä
1 purjosipulia
4 keskikokoista perunaa
3 rkl rypsiöljyä
rkl Touch of Taste Hummerifondia
1 rkl tomaattipyreetä
8 dl täysmaitoa
2 dl kermaa (vähintään 4% rasvaa)
2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
suolaa ja pippuria
Valmistus
Kuori perunat ja viipaloi ne noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Huuhtele ja pilko purjosipuli.
Pilko lohi- ja turskafileet noin 1*1 cm kuution kokoisiksi paloiksi.
Kuullota purjoa, perunoita ja tomaattipyreetä muutama minuutti öljyssä. Lisää kattilaan maito, kerma ja Touch of Taste fondi. Keitä miedolla lämmöllä 7-9 min, kunnes perunat ovat pehmenneet.
Lisää kuutioitu kala ja kiehauta. Siirrä pata sivuun liedeltä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
Tarjoile pata syvistä kulhoista ja viimeistele tomaattikuutioilla!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.