Ruusukaalipaistos punaviinillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
30
4
annosta
600 g ruusukaalia siistittynä
200 g kantarelleja
1 rkl voita
1 rkl balsamietikkaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl punaviiniä
2 rkl mustaherukkahyytelöä
2 salottisipulia, hienonnettuna
suolaa ja pippuria
Valmistus
Laita ruusukaalit kattilaan, lisää hieman kylmää vettä, mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua muutama minuutti.
Kaada vesi pois ja anna ruusukaalien jäähtyä. Halkaise ruusukaalit pituussuunnassa ja halkaise tarvittaessa kantarellit.
Kuumenna paistinpannu ja lisää voi. Lisää ruusukaalin puolikkaat ja kantarellit, ruskista kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta sivuun.
Ruskista salottisipulia pannulla muutama minuutti. Lisää joukkoon balsamietikka, punaviini, fondi ja anna kiehua hieman kasaan muutaman minuutin ajan. Lisää mustaherukkahyytelö. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile kasvikset ja kastike yhdessä haluamasi pyreen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.