Kurpitsapesto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kurpitsapeston reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Herkullinen kurpitsansiemenpesto sopii pastan tai keiton kaveriksi. Tällä ohjeella valmista pestoa syntyy noin 1 dl.

Ainesosat

5
2

annosta

3 rkl kurpitsansiemeniä paahdettuna
1 rkl Västerbotten-juustoa tai muuta voimakkaan makuista juustoa, raastettuna
1 rkl parmesan-juustoa raastettuna
 rkl rypsiöljyä
  suolaa ja pippuria
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa kaikki ainekset yhteen. Valmista pestoa syntyy noin 1 dl.

 

Vinkki!
Tarjoile pastan kanssa tai maa-artisokkakeiton lisukkeena.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi