Perunaohukainen ja pekonia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Perunaohukainen ja pekonia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
annosta
1. Kuori ja raasta perunat karkeaksi. Laita raaste lävikköön ja purista ylimääräinen neste pois. Älä huuhdo raastetta, koska silloin tärkkelys poistuu, eikä ohukainen pysy kunnolla kasassa.
2. Vatkaa kananmunat ja jauho sekaisin. Lisää raastettu peruna ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
3. Paista pekoni kullanruskeaksi ja pinnaltaan rapeaksi. Säästä paistamisesta pannulle tullut rasva.
4. Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja pekonin rasva. Laita nokare ohukaistaikinaa pannulle ja painele se kevyesti tasaiseksi. Paista muutama minuutti molemmin puolin, kunnes ohukainen on kauniin värinen, läpeensä kypsä ja rapea.
Lisukkeeksi sopii paistettu pekoni ja puolukat. Voit myös hyvin jättää pekonin pois, jolloin ohukaiset sopivat kasvisruokailijalle. Käytä paistamiseen silloin vain voita.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.