Punajuuricarpaccio hummerimajoneesilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Punajuuricarpaccio hummerimajoneesilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
annosta
Vinkki – voit kuoria ja viipaloida juuret etukäteen. Laita ne eri astioihin, jotteivät ne värjäisi toisiaan. Hummerimajoneesin voi valmistaa edeltävänä päivänä.
Kasvisversion saat vaihtamalla hummerifondin tilalle kasvisfondin ja jättämällä katkaravut pois.
Vegaanisen version saat vaihtamalla hummerifondin tilalle kasvisfondin ja jättämällä katkaravut sekä juuston pois.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.