Italialaisen jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia.
Ainesosat
50
4
annosta
1 kg naudan jauhelihaa
1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
1 dl korppujauhoja
2 suurta kananmunaa
1 dl täysmaitoa
1 ricotta-juustoa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
6 parmankinkkua
suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun
salaattia
pestoa
Valmistus
Sekoita kananmunat, maito ja ricotta-juusto keskenään. Sekoita joukkoon korppujauhot ja fondi.
Lisää jauheliha ja parmesaani, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä parmankinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia. Tarjoile salaatin ja peston kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.