Hummerin makuinen silakkalaatikko -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
4
annosta
600 g silakkafileitä
1 tl suolaa
2 tl tillin siemeniä kuivattuja
dl tomaattipyreetä
1 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
dl vettä
mustapippurijauhetta
maun mukaan tuoretta tilliä
Valmistus
Huuhtele silakkafileet kylmässä vedessä ja poista selkäruoto.
Levitä fileet auki ja kuivaa ne kevyesti talouspaperilla. Ripottele päälle suolaa.
Rullaa fileet tiukiksi rulliksi. Lado rullat voideltuun uunivuokaan tiiviisti vierekkäin. Ripottele tillin siemenet päälle.
Vispaa yhteen tomaattipyree, fondi ja vesi ja kaada liemi tasaisesti vuokaan silakoiden päälle. Rouhi pinnalle vielä tuoretta mustapippuria ja ripottele maun mukaan tuoretta, hienonnettua tilliä.
Peitä vuoka foliolla ja paista uunin keskiosassa 200°C:ssa noin 25 min.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.