Historia

Perinteet
ja kokemus

Gustaf Bong perusti ruokatavara- ja herkkukaupan Ystadiin vuonna 1890 ja asiantuntijoiden mielestä myymälän säilykkeet, joihin kuului herneitä, porkkanoita, hillosipuleita ja hapankaalia, olivat samaa luokkaa parhaiden ranskalaisten vastineiden kanssa. Tuohon aikaa säilötyt ruokatarvikkeet olivat nimittäin erityistä herkkua ja asiakkaisiin kuului ennen kaikkea lähiseudun linnoja ja kartanoita.

Liike menestyi hyvin ja Gustaf Bong AB:stä tuli myöhemmin säilyketeollisuuden uranuurtaja, joka lanseerasi sata vuotta myöhemmin, edelleenkin uraauurtavalla, laatutietoisella ja huolellisella tavalla, värillisen fondin ensin suurkeittiöille ja sen jälkeen ruoanlaitosta pitäville kuluttajille.

 

Bong Touch of Taste

Ripaus filosofiaa

Hyvä ruoka on ihanaa ja sen valmistaminen voi olla suuri osa makuelämystä. Valmistamiseen voi tällöin käyttää vaikka koko päivän. Aina ei kuitenkaan ole aikaa tai halua tehdä kaikkea alusta alkaen. Avullamme sinun on helppo lisätä makua arki- ja juhlaruokiin ilman, että sinun pitää ensin paahtaa vihanneksia mirepoix’ta varen, sitoa omaa Bouquet Garni -kimppua tai keittää perusfondia.

Touch of Taste -fondeilla lämpimistä ja kylmistä kastikkeista saa mehukkaampia, keitoista täyteläisempiä ja padoista aromikkaita. Riisi saa lisämakua, liha marinoinnin ja mureke lisää luonnetta. Valmista ruoka juuri niin kuin aina ennenkin – lisää vain muutama tippa fondia ja tarkista maku. Voit myös korvata liemikuution 1,5 ruokalusikallisella fondia. Se ei ole tämän vaikeampaa.

Lupauksemme: puhtaampi maku

Me Touch of Tastella olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnonmukaiset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Olemmekin tehneet tuoteselosteista entistä yksinkertaisempia. Työmme painopiste on selkeä: mielestämme riistafondin pitää maistua riistalta, kantarellifondin kantarellilta ja kalafondin kalalta.

Parannamme ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti sekä kuuntelemme tarkasti, mitä asiakkaillamme ja ympäristöllämme on sanottavaa. Tämä kehitystyö on johtanut muiden muassa muutamiin tärkeisiin muutoksiin valikoimassamme:

  • Tuotteissamme ei ole lisättyjä arominvahventeita.
  • Olemme lisänneet pääasiallisen raaka-aineen määrää.
  • Entistäkin puhtaammat ja selkeämmät tuoteselosteet.