Tryffelipasta metsäsienillä ja parmesaanilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kuka voisi vastustaa herkullista tryffelintuoksuista pastaa? Emme ainakaan me! Kermainen kastike saa paljon umamin makua metsäsienistä, soijasta, tryffeliöljystä ja riistafondista. Sekoita vastakeitetyn pastan kanssa ja koristele parmesaanilla ja persiljalla.

Tryffelipasta metsäsienillä ja parmesaanilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia.

Tryffelipasta metsäsienillä ja parmesaanilla

Ainesosat

n. 20 min
4

annosta

400 g pastaa
2 rkl voita
 keltainen sipuli, hienonnettuna
 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
350 g metsäsieniä
5 dl kuohukermaa
2 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia
  Mrs Cheng’s Mushroom –soijakastiketta (kiinalainen soijakastike)
  Tryffeliöljyä
  Suolaa ja pippuria
  Parmesaania, raastettuna
  Persiljaa, hienonnettuna

Valmistus

  1. Paista sipuli ja sienet pannulla yhdessä voin kanssa. 
  2. Kaada joukkoon kerma ja mausta riistafondilla, soijalla ja tryffeliöljyllä. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5–10 minuuttia. Keitä pasta. 
  3. Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa enemmän riistafondia, soijaa ja/tai tryffeliöljyä maun mukaan. 
  4. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita hyvin. 
  5. Koristele parmesaanilla ja hienonnetulla persiljalla! 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
100
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi