Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Herkulliset sipuli-pekonitäytteiset häränliharullat tarjoillaan maukkaan sieni-punaviinikastikkeen kanssa. Kastike viimeistellään Häränlihafondilla.

Ainesosat

4

annosta

8 kpl lehtipihvejä
Täyte   
2 kpl salottisipulia
2 pkt pekonia, siivuina (á 140g)
50 g pieniä kapriksia, valutettuina
  voita ja öljyä paistamiseen
KASTIKE   
2 dl punaviiniä
2 dl vettä
3 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
50 g voita, huoneenlämpöistä
 balsamiviinietikkaa
  maun mukaan suolaa ja pippuria
100 g osterivinokkaita
100 g metsäsieniä
50 g sokeriherneitä
 tuoretta timjamia rullien sitomiseen tai hammastikkuja

Valmistus

TÄYTE

  1. Kuori ja hienonna salottisipuli.
  2. Suikaloi pekoni.
  3. Paista sipulia ja pekoni keskilämmöllä noin 2 minuuttia. Lisää kaprikset ja sekoita. Laita sivuun.
  4. laita lehtipihvit tasaiselle alustalle ja ripottele suolaa ja pippuria pinnalle. 
  5. Jaa pekoni-sipuliseos tasaisesti lehtipihveille ja kääri ne rullalle. 
  6. Sido rullat kiinni timjaminoksalla tai hammastikulla. Voit käyttää myös puuvillalankaa sitomiseen.

KASTIKE

  1. Kaada punaviini, vesi ja fondi pataan. Keitä kokoon, kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä. 
  2. Sekoita joukkoon 50 g huoneenlämpöistä voita. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Laita sivuun. 
  3. Jaa ja leikkaa sienet ja sokeriherneet pienemmiksi paloiksi, laita sivuun. 
  4. Paista häränliharullat voissa. Ota pannulta, kun niissä on hyvä väri. (Rullien ei tarvitse olla läpikypsiä , koska niistä tulee silloin herkästi kuivia.) Laita sivuun folion alle tekeytymään!
  5. Paista sienet voissa samalla pannulla. Paista kauniin värisiksi ja lisää sitten punaviinikastike joukkoon, sekoita. 
  6. Lisää liharullat ja hauduta noin 5 minuuttia.
  7. Lisää sokeriherneet juuri ennen tarjoamista.
  8. Hyvää ruokahalua!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi