Lisuke, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Chimichurri-maustevoi

Chimichurri-maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 punasipuli
    • 2 rkl punaviinietikkaa
    • 1 punainen, makea paprika
    • 1 rkl tuoretta korianteria
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 200 g voita, huoneenlämpöistä

    Valmistus

    1. Hienonna punasipuli ja keitä punaviinietikan kanssa, kunnes viinietikka on haihtunut. Anna jäähtyä.
    2. Hienonna paprika ja korianteri, sekoita yhteen juustokuminan, fondin ja oliiviöljyn kanssa.
    3. Sekoita maustesoes sähkövatkaimella huoneenlämpöiseen voihin.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET