Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Perunapakoraa ja jogurttiraitaa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Perunapakorat eli kasvispyörykät tuovat kotikeittiöön tuulahduksen Intiaa. Nämä kullaruskeat ja rapeat pyörykät nautitaan jugurttiraidan kanssa.

Ainesosat

4

annosta

5 kpl suuria jauhoisia perunoita
1 kpl keltasipulia, pilkottuna
1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl sitruunan hienoksi raastettua kuorta
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
3 dl kikhernejauhoja
2 dl vettä taikinaan
2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  rypsiöljyä uppopaistamiseen
  
  

Valmistus

  1. Keitä perunoita suolalla maustetussa vedessä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat puolikypsiä. Anna perunoiden jäähtyä keiton jälkeen. Raasta jäähtyneet perunat raastimen karkealla puolella.
  2. Yhdistä kaikki ainekset ja anna massan levätä 10 min.
  3. Kuumenna riittävä määrä öljyä kattilassa tai rasvakeittimessä, öljyn tulee olla 175°C:sta.
  4. Muotoile taikinasta palleroita ja uppopaista niitä muutama minuutti, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

Dippaa pakorapalleroita jogurttiraidassa tai tarjoja ne lisäkkeenä tai lämpimänä pääkasvisruokana.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi