Kastike

Jogurtti-parmesaanikastike

Jogurtti-parmesaanikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2.5 dl kreikkalaista jogurttia
    • 4 rkl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 3 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET